caution
Viktig information: Så agerar Umea Cleaning Crew gällande coronaviruset, covid-19.

Hemstädning

Hemstädning

Hemstädning

 

Det samlas smuts hemma hela tiden, och behovet ställs på en att hålla i ordning hemmet. Tänk vad skönt att lämna bort hemstädningen till någon som kommer och gör rent på vissa bestämda dagar och håller ditt hem skinande rent utan att du behöver anstränga dig.

 

Alla som har provat hemstädning säger ofta samma sak. Det är en otrolig befriande känsla av lyx att komma hem till ett välstädat hus. Det är något som fler borde unna sig. Den avkoppling det innebär att kunna ägna sig åt något man själv gillar är värt varenda krona!
Det är inte bara själva tiden det tar att städa utan även planeringen inför städningen och tiden det går åt att tänka igenom alla måsten. En professionell städare jobbar snabbt och effektivt eftersom de utgår ifrån sitt städschema och inte har några personliga band till era ägodelar. Dessutom har de ansenliga arbetsvillkor och gör jobbet på sin ordinarie arbetstid.
 
Du får mer tid över när du slipper tänka på städning och fokusera på det som du själv tycker är roligt utan att få dåligt samvete över dammråttorna under sängen. När du kommer hem är fönsterna putsade, golvet torkat, listerna avdammade och toaletten luktar rent och fräscht. Det blir både mer avkopplande och roligt för er att kliva innanför dörren.
Du bestämmer själv hur ofta du vill att städaren ska komma och städa hos dig och hur länge!
Dessutom ger regelbunden städning goda förutsättningar för ett renare och hållbarare hem.
 
Kontakta oss via kontaktformuläret, E-post eller på telefon : 090- 13 02 02 idag och få en kostnadsfri offert!
© Copyright 2022 Umea Cleaning Crew
090-13 02 02
kontakta oss
kontakta oss