HEMSTÄD AV DEN BÄSTA STÄDFIRMAN I UMEÅ

Känslan av att komma hem till ett ny städat skinande hem med nyputsade fönster och få tid över för annat slår det mesta.

Nöjd kund-garanti

Inga bindningstider

Hemstäd

HEMSTÄD AV DEN BÄSTA STÄDFIRMAN I UMEÅ

Känslan av att komma hem till ett ny städat skinande hem med nyputsade fönster och få tid över för annat slår det mesta.

Hemstädning i Umeå

De flesta av våra kunder får kontinuerlig hjälp med städning på veckobasis men det kan även röra sig om enstaka flyttstädningar, storstädningar eller fönsterputsningar.

Som för alla andra av våra tjänster är det du som kund som avgör vad du vill ha hjälp med och hur ofta. Naturligtvis kommer samma veteran varje gång för att få nystädat hem vänd dig då till Umeå Cleaning Crew i Umeå. Vi erbjuder dig prisvärd hemstädning utan bindningstid, utförd av kompetent och utbildad personal.

Så här går det till

Du som kund är hjärtat i vår verksamhet. Du ska alltid känna dig trygg och nöjd i ditt val när du väljer oss. Det innebär att vi har en generös nöjd kund-garanti, låga priser och fasta säkerhetsrutiner.

Städfirma umeå Städ kalendar

Välj datum för städning

Städfirma umeå kontaktuppgifter

Ange dina kontaktuppgifter samt info om fastigheten

Städfirma umeå hjälplinje

Vi återkommer till dig med en bekräftelse och pris

Städfirma umeå respons

Vi utför städning efter överenskommelse.

Städfirma i umeå avdrag

50% avdrag direkt på fakturan

Alla våra tjänster är hushållsnära tjänster (RUT), du betalar 50 procent av arbetskostnaden. Skattereduktionen administreras av oss på Extra Rent, allt för att göra det enkelt för dig.

Städföretag umeå akut flyttstädning

Vid akut flyttstädning

Ring oss så hjälper vi dig omgående. Vi har öppet 24 timmar om dygnet. Vi svarar alltid inom 5 minuter. Vi gör vårt yttersta för att svara på alla dina frågor.

Umeå Cleaning Crew AB

Kontakta oss

Vi har öppet 24 timmar om dygnet.
Vid akut flyttstädning ring oss så hjälper vi dig omgående.

Adress

Gräddvägen 19, 906 20, Umeå

Öppettider

Helgfria vardagar: 07:00 – 22:00

Städfirma i umeå nöjd kund garanti