caution
Viktig information: Så agerar Umea Cleaning Crew gällande coronaviruset, covid-19.

Om oss

Umeå Cleaning Crew AB

Städfirma som erbjuder städservice i Västerbottens landsting med omnejd.

 

När vår städfirma grundades i Umeå år 2020 så var vår ambition att erbjuda prisvärda, betrodda och miljövänliga städtjänster i Umeå.

Idag finns vi även tillgängliga för dig som bor inom Västerbottens län såsom Vindeln, Holmsund, Obbola, Vännäs, Hörnefors, Robertsfors, Nordmaling, Bullmark, Tavelsjö, Örnsköldsvik, Bjurholm, Täfteå. 

Vi finns även tillgänglig i stora delar utav Norrbotten och Västernorrland med omnejd.

 

Som städfirma har vi lång erfarenhet av att utföra städtjänster för privatpersoner samt företag och har idag betrodda medarbetare som utför alla typer av städtjänster, oavsett om det förhåller sig om vecko städning, flytt städning, fönster putsning, städ service eller grov städning. 

All vår städpersonal har lång erfarenhet inom branschen och arbetar för att du ska känna dig trygg och belåten med ett skinande resultat utan att behöva lyfta ett finger.

Det gör vi genom att ha ett litet och kvalificerat arbetslag som alltid utför regelrätta städningar enligt avtalad checklista.

Vi är stolta över att kunna erbjuda miljövänliga städtjänster som är smidiga och anpassade för er. Genom att utföra arbetet på dina villkor så står vi bakom vårt påstående om att vara en personifierad städfirma. Genom att kunna individualisera och anpassa våra städrutiner till befintliga scheman så kan vi garantera en formbar städtjänst.

 

  • * Vi lämnar alltid 100% nöjd kund garanti till alla våra kunder.
  • * Vi håller en låg personal omsättning.
  • * Vi håller oss uppdaterade gällande de senaste utvecklingen inom städbranschen, så att vi alltid kan erbjuda miljövänliga, nutida och effektiva städlösningar.

 

När vi arbetar med städning är det väldigt viktigt för oss att det sker på ett miljösäkert tillvägagångsätt. Vi gör allt för att utföra ett så miljövänligt arbete som möjligt med städ produkter, material och städmetoder som påverkar miljön så lite som möjligt.

 

Vi erbjuder miljövänliga städtjänster och om du vill veta mer om vårt arbete och vårt tänk kring miljön kan du enkelt kontakta oss.

 

SERVICE OMRÅDE

Vårt service område täcker hela Västerbotten med omnejd, vi arbetar i bland annat Umeå, Skellefteå och Örnsköldsvik.

Umeå Cleaning Crew AB

Org. Nr. 559278-9704 

 

© Copyright 2022 Umea Cleaning Crew
090-13 02 02
kontakta oss
kontakta oss