caution
Viktig information: Så agerar Umea Cleaning Crew gällande coronaviruset, covid-19.
Fönsterputsning

Fönsterputsning

Skinande, rena fönster!

Boka fönsterputs med oss på återkommande basis och få rabatt per tillfälle + 50% RUT! Aldrig har det varit så billigt att köpa fönsterputs som utförs av certifierade fönsterputsare. Inga bindningstider eller förpliktelser!

Vi erbjuder dig bra och billig fönsterputs vid ett enstaka tillfälle eller om du är intresserad av fönsterputs löpande, exempelvis vår och höst.  Fönsterputsning är lätt, nästan alla kan putsa fönster. Ändå blir det aldrig av när man ska göra det själv! Därför finns vi, ägna dig åt dina favoritsysselsättningar så tar vi hand om fönsterputsningen hemma hos dig.  Vi kan hjälpa dig med fönsterputs som bor i lägenhet och villa, även inglasade balkonger på hög höjd är inga problem för oss!

Vårt erfarna team av fönsterputsare i Umeå ser till att du får glasklara fönsterrutor som är fria från salt, stänk och smuts – till ett riktigt bra pris. Vi putsar dina fönster både ut- och invändigt. Självklart tar vi också med oss alla redskap och material som behövs, men tänk på att säga till om det är en arbetshöjd över 2,5 meter så att vi tar med rätt utrustning. När du anlitar oss för din fönsterputsning lovar vi dig:

  • Alltid Lågt pris
  • Alltid Nöjd kund-garanti
  • Alltid Feel Good-Service
  • Alltid Ansvarsförsäkring

Behöver du hjälp med fönsterputsning löpande kan du välja att bli avtalskund hos oss. Som avtalskund kan du boka fönsterputsning enligt dina behov, allt från en gång i veckan till en gång om året. Som avtalskund prioriteras du i tidsbokningen och erbjuds fönsterservice inom 24 h vid behov. 

BILDGALLERI

© Copyright 2022 Umea Cleaning Crew
090-13 02 02
kontakta oss
kontakta oss